Bel mij op: 06 52 67 06 45 of mail naar info@hometeam-lindebouw.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Marcel Linde

Marcel Linde van Lindebouw is een allround timmerman die u voor diverse projecten in en rondom uw woning kunt benaderen. Lees meer over de dienstverlening van Lindebouw op deze pagina.

Badkamers, keukens en toiletten

Gaat u uw badkamer, uw keuken en/of uw toilet vervangen? Dan kunt u dit laten doen door Marcel Linde. Hij zorgt dat het sanitair, de betegeling ende keuken op de juiste manier geplaatst worden. Indien gewenst neemt hij het hele project voor u uit handen. Of het nu alleen om de renovatie van uw toilet gaat, uw complete badkamer of alleen de douche, een keukenkast of de gehele keuken.

Aanbouw en verbouw

Gaat u uw woning veranderen door een stuk aan te laten bouwen of een deel te verbouwen? Met Marcel Linde van Lindebouw kunt u dit proces op de juiste manier laten verlopen, voor het beste resultaat. Een goede investering, waar u jarenlang plezier van heeft. Met een aanbouw realiseert u meer ruimte in uw woning. Of wellicht wilt u een serre, zodat u meer licht in huis creëert. Wat uw wensen ook zijn, Marcel Linde bespreekt deze met u en kan u adviseren over de mogelijkheden voor het vergroten van uw woongenot.

Metselwerk en tegelwerk

Het metselwerk van uw woning bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Dit geldt ook voor het tegelwerk in uw woning Laat u uw metsel- en/of tegelwerk door Marcel Linde vervangen, repareren of onderhouden, dan weet u zeker dat u op de beste manier in uw woning investeert.

Timmerwerk

Marcel Linde vervangt of hersteld het timmerwerk aan uw woning, garage of schuur. Ook voor het onderhouden kunt u bij Marcel Linde van Lindebouw terecht. Het kan hierbij gaan om een keuken, maar ook om een aanbouw. En wilt u uw woning verbouwen en zoekt u een ervaren en gespecialiseerd timmerman? Neem contact op met Lindebouw of vraag een offerte aan.

Contact