Bel mij op: 06 52 67 06 45 of mail naar info@hometeam-lindebouw.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Marcel Linde is een allround vakman, gevestigd in Ruinen. Door zijn jarenlange ervaring, kan deze timmerman vele verschillende projecten op het hoogste niveau afronden. Of het nu gaat om kleine werkzaamheden of grote projecten in en rondom huis: Marcel Linde helpt u graag om uw woning te verbeteren.

De diensten van Lindebouw

Marcel Linde is specialist op het gebied van timmerwerk, metselwerk en tegelwerk. Zo kan hij u onder andere helpen als u uw woning wil verbouwen, maar ook als u een aanbouw wil toevoegen aan uw woning om het pand wat groter te maken. En wilt u een nieuwe keuken, een gloednieuwe badkamer of een nieuw toilet laten plaatsen? Dan kunt u ook bij deze vakman terecht.

De werkwijze van Marcel Linde

Marcel Linde vindt het belangrijk dat iedere klant voor de volle honderd procent tevreden is met de diensten die hij heeft geleverd. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie in het metselwerk van uw woning of het plaatsen van een nieuwe keuken: deze expert gaat de deur pas uit als de bouwklus perfect is uitgevoerd en u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Ook persoonlijk contact is belangrijk voor hem. Hij laat u weten wat er precies gaat gebeuren in uw woning en waarom, en komt afspraken en beloften na.

Het werkgebied van Marcel Linde

Lindebouw is gevestigd in Ruinen. Het werkgebied ligt ook buiten dit Drentse dorp. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Contact